Yeeeah!

Klockan är ca 2 på natten och jaa vrf inte blogga då? jo det gör jag.. Tessan sitter då å spelar GH :) Sketa sköj, men jag har ju fett ont i fingrarna efter typ 2 låtar så det går inge bra för mig haha.. Är ju som sagt nere hos Tessan i Stenungsund, trivs så gott här :) Jag kom igår och vi har väl inte gjort så mkt än, vart hos linda grannen, diskkuterat massa bra böcker :) Gilla! Sen var det å prata med poliser och grejer för å gripa några satungar som krossat rutor här på området.. idioti! Så somnade la typ 4 imorse.. jätte skönt å gå upp vid 10 sen.. NOT! Sen har vi tagit det lungt var på torp en sväng med syster och mamma :) Har även Quizzat på Harrys :) Tycker det är så jävla kul! :) Dick vann vi inte men vi var absolut inte bland dom sista heller moahhaa.. Imorgon blir det "Fredgsfika" på Sandbergs :) Sen ska vi slappa heeela dagen imorgon!! :)

Gillalalalalla läget!!

Slänger även med en bild på Tessan i mina underbart snygga glasögon :)

Skriver mer imorgon! Pöss kram

Onsdag! Lill-lördag?

Idag är det lill-lördag, ska man fira dte kanske? en bärs kanske.. Ska alldeles strax åka in till Uddevalla med mamma och mormor som ska slänga mig till Centralen så jag kan ta tåget till Min älskling! Så dagens destination är Stenungsund! :) Yeeey! Awsome! :)

Min axel värker fortfarande lite grann och jag flagnar som faaaan! Och den gröna färger tycker inte min kropp riktigt om märker jag.. ser lite grötigt ut ibland.. Men det löser sig ju alltid ;) I looove my flower.. Nu ropar skjutsen*!

Uppdaterar när jag är hos Tessan !

Puss kram!

Tjingeling nacksving!

Japp idag väckte mamma migkl 08:00, rätt skönt att redan vara duschad sminka å druckit kaffe på inte ens en timme! Hur skönt som helst. Den som kommer å säger att jag tar tid på mig. Up Yours! *som Annie skulle sagt!*

Nu bär det af av till Hallstahammar. ligger nån mil innan Västerås, Yes me and mammi are going for a trip! Japp det är långt, men vill ju inte att mamma kör själv så då åker jag med som sällskap. :) Eftersom jag inte har körkort så har hon ju inte direkt nån nytta av mig :S haha! Here we go again!

Och eftersom mitt självförtoende är på topp idag så slänger jag med en bild på mig själv!

För att just idag mår jag bra, just idag e jag stark!


booom chicka woowoow!

Älskade måndag!! Japp idag vaknade jag till soligt väder å en värkande axel. Yeeehaw! Men smärta som jag vet är bra! :D I love getting Tattooed! Slänger med en bild på resultatet :)

och igår var det ju hur bra som helst , Gurkan det äcklet fick lämna Big brother huset! moahahhaha!! Det gjorde hela min vecka.. Och jaa jag är en kind of a big brother neard! Kan tyvärr inte hjälpa det.. Och denna vecka är det ju massa roliga saker som händer. Freeeze lekar och slag om finalplats. I like it!

Har faktiskt för en gångs skull börjat planera min vecka.. Som många i min närhet vet så går inte riktigt jag och Planering hand i hand.. Men ska iaf åka tilll min älskade Beausang på tors eller redan på ons?, stanna till på fredag, sen åker jag till hemlig ort (Antagligen) och hälsar på :) till på lördag, då jag ska åka tillbaka hem och firaa min Älskade maaamii! Som då fyller 26 :) *Host 46* Sen på kvällen har jag inte riktigt kommit fram till vad jag vill göra.. Antingen fest för tvillingarna Ljungberg eller så åker jag till Beausang igen ;) haha jag vet inte riktigt än :P  det får väl tiden utvisa!

Ikväll ska jag ha max.. så ska strax gå ner till syster då hon jobbar. Så det blir bok läsning och tv :) Yeah! Skön måndag säger jag! :)

Smell ya later!



ett två tre, endast jag med rosé!

Japp har vart på bio med Patrick , hanna och filip, patricks bror. Det blev Pirates of the Carribean :) Den var Awsooooome! Den hängde ju ihop med tidigare filmer, så det var grymt, Penelope Cruz var med å henne går ju knappt å göra en dålig film med.. om man inte räknar med den där spanska rullen med kvinnliga namn som titel i filömen. kommer dock inte ihåg vad den heter.. Men det var en bra film. saknade dock Will och Elisabeth Turner! Men men Jack gör ju hela filmen, nej jag ska inte avslöja nått.. Får ni titta efter själva..

Så nu sitter jag här i min ensamhet och dricker Rosé! Kollar bb och bloggar.. ska strax tappa upp ett bad å kolla gårdagens avsnitt av bb, sen ska jag nog bädda ner i mig i sängen å läsa :) har ju som sagt sjukt bra böcker ;)

Och det är vid sådana tillfällen jag vill ha lite kärlek.. alla behöver det och jag behöver det idag! och imorgon å nästa dag! Haha just nu känns det hopplöst. kanska för att jag sitter och småsuper i min ensamhet. Lite tragiskt ändå..

Slänger in en bild på ja just mina tuttar men det är texten jag ville få fram..

Be mine*




Lördag jordens undergång?

Haha patetiskt det där tycker jag, nån lite profet som snackar massa propaganda om att jorden skulle gå under idag.. I dont believed it at all! bullshit.. Idag har det vart underbart väder iaf. suttit ute med grannarna på gården och bara myst!

Ska alldeles strax ner till patrick och dricka en kopp kaffe eller två :) Vart jag än är eller om jag checkar in på telefonen så lik förbannat så har dte med kaffe att göra?! jag börjar se ett mönster nu känner jag. *KaffeTorsk!!*

Ska väl antagligen gadda mig lite imorgon åxå :) i like! Kvällen vet jag inte riktigt vart jag ska spendera.. inte säker än. Men nånstans blir det jue! :) Tips?

Sen har jag ju kommit på att min backup till min iphone med itunes är på min skoldata, vilken jag lämnade in på skolan nu när jag slutade.. Jävla smarthuvve!! Tänker med röven ibland!! Suck.

Nu ska ja ta in min tvätt iaf och sen åker jag! tjing tjiing!!




Torsdag

Hej alla mina glada fans! skämt åsido.. Idag känns det som att det är en ritkigt bra dag.. Sja spendera min dag på smögen, var länge sen sist faktiskt.. :) Så nu äre dags. Ska åka om ca en timme.. :) ska hoppa på bussen som malin åker från lysekil. Igår spenaderade jag tiden hos jessica och hops patrick :) fick lite kkläder av jessica som hon inte kan ha längre. *Tur att jag fortfarande är lite små tjock så jag kan ta hennes kläder ;)* Och sen färgade jag hannas hår igår. She is going blooond!

Och på söndag ska patrick göra färdigt min ros på axeln och ge den lite gröna blad :) Slänger med en bild på axeln sen. Ska bli skönt å få det klart..

Sen är jag hur glad som helst för morfars skull.. Han svarar bra åp sina cellgiftsbehandlingar, så jag fick glädjebeskedet på fredagen den 13, så otursdag släng dig i väggen! moahha. Så just nu är jag skit glad. Så nu är morfar skallig också, ist för att han skulle tappa allt håret så åkte rakapparaten fram ist. Men hellre en skallig morfar än en sjuk morfar :) Keep up the god work! :)

Nu ska jag ta ur min fläta å göra mig iordning :) skriver kanske mer sen.. Puss kram!





Onsdag!

Jap idag är det onsdag och jag vaknade sent idag :( blää.. Kokar ägg så jag får i mig lite frulle nu är dte tänkt.. Gott!

Ska träffa grannen idag å sen tänkte jag springa ner till patrick en sväng också.. Kaffe kaffe kaffe!!

Fikat hos rektorn igår gick ju jätte bra.. Vi hade så trevligt så.. jag fick berätta den sämsta respektive det bästa med mina år på Agneberg, och sedan fick jag även blommor av dom. Så  Gulligt, jag blev jätte rörd å tyckte väl att det var jag som skulle köpt blommor inte dom.. Så min Rektor Britta , Fd klassföreståndare Pia, Mentor Gun-Britt från studieverkstaden och sen Helena från Studie och yrkes vägledare.. Tack så jätte mkt för blommorna! Fick skriva under lite papper och så att vi å bara pratade allmänt, vilken var jätte skönt!! :)

*Jag antar väl att dom inte läser detta men det är tanken som räknas ;) *

Så just nu har jag semester men hoppas ju på jobb, helst igår! Väntar å väntar å väntar.. Jag e trött på detta nu..

Igår kväll satt jag med mina ärtvantar på mina händer och värmde dom, *micron 5 min* Huuur skönt som helst, var som ett par helt nya händer :) Awsome!

Nu ska jag äta Äggmacka! Tjingeling.

Här är mina blommor btw! :)



Tisdag..

Japp nu är jag påväg in till Min absoluta sista dag i skolan.. jag ska fika med Rektor Britta och Kf Pia å Mentor Gun-britt! Gilla! Ska även lämna tillbaka datorn.. Separationsångest Allan!! Får med mig mina betyg å alla idag.. ska lämna hiss nyckel och vise versa också.. Skriver kanske mer på bussen eller när jag kommer hem..

Hörs senare.

Som Lady Gaga skulle sagt. Se you later Motherfucker! :)

Update..

Så då har man vart hos jessica idag och druckit kaffe.. Lämnade även blommor då hon fyllde i Ons (?) Grattis igen och förlåt för att jag e sämst på höra av mig ibland.. *Skäms på mig*

Sen uppdaterar jag ju även för en liten stackare som klagar på mig, visste inte ens att det är nån som läser.. men det är ju alltid kul att höra :)

Har precis kollat på den 2 timmar långa showen med Lady Gaga. Och jag Älskar henne mer å mer för varje gång.. Vilken kvinna! Hon e ju bara för grym.. för 3 år sen vistte ingen vem hon var, nu är hon en av världens mest omtalade kvinnor. helt sjukt!

Så nu sitter jag ute med laptopen i knät och bloggar lite.. Får lite separationsångest nu då jag ska lämna tillbaka datorn till skolan imorgon. hon har ju vart min vän i nästan 3 år! Så imorgon ska jag in å få mina papper i skolan och fika med min rektor gamla kf och min mentor! Fika med rektorn är ju inte varje dag! ;P
 
Så nu funderar jag på vad jag ska göra av mitt liv?
Malta? - Nu eller senare efter sommaren?
Flytta nån annanstans?
Jobb?
Pojkvän?

Vafffan ska jag göra?

Ja just det. för dom som inte vet,. Så var jag ju på sjukhuset igen på återbesök på Reumatologen efter min rehabillitering. Och vet ni vad? Jag är nu frisk förklarad (?!) Tro det eller ej men det är sant. Så att jag har ont det får jag tydligen leva med. För det är inget fel på mig.. Haha nästan så jag skrattar åt det.. Men nu skiter jag i det och lever livet..

Nu ska jag greja lite så hörs imorgon!!

Tjingeling!!






Fortsättning..

Ja idag fortsätter jag att skriva.. Börjar smått få tillbaka rösten, -jag är sjukt trött på detta nu.. orkar inte meeet! Men jag tror att idag är en bra dag.. Jag hoppas på det iaf.. Har sjukt mycket jag vill få utlopp för men jag kan lixom inte få fram ord..

Men den här dagen kommer nog bestå av kaffe, läsning och BB.. Tror inte jag får så mycket annat gjort..
Har jobb jag skulle ringt på nu dessa dagar men hur går det när man inte ens kan öppna käften och gör man det så låter jag som en jävla åsna! Suck!!

Har iaf haft 4 sjukt roliga dagar i stenungsund..

Torsdag : Jag är i skolan gör prov och blir färdig med min Engelska kurs. Har även avslutat Branch och Produktkunskap och Projekt och Företagande. I like it! Hoppar på tåget åker till stenungsund och landar hos tessan och åker sedan ner mot Harrys, vi ska Quizza! Hur roligt som helst!! Alla går verkligen in för det! Hur kul som helst. vi vann dock inte men jag hade sjukt roligt och fick träffa sjukt roliga människor. Vi åkte å nattahndlade och åkte hem å gjorde kladdkaka! mums!

Fredag: Vaknar grejar, kvällen spenderades hos Peter med Så ska det låta, tacos å öl! Skit rolig kväll! Ännu mer nya människor! :)

Lördag: Tessan börjar jobba, jag följer med som praktikant.. Hade riktigt roligt där med ;) haha Fotbollskillar, flätor, clownnäsa, glasögon, wok. ja det fins mkt som man kan sumera den kvällen med. Iaf vi komemr hem, det kommer grannar från alla hål å helt plötsligt var erika lite full.. Ja klockan var typ 2 på natten, vi kom från tessans jobb vid 1 , Somnade iaf kl 5 Kändes sådär måste jag saj!

Och söndag : Jag åker hem ligger pall på soffan tittar bb och mår allmänt bajs, efter en sjukt rolig helg iaf  :)

Skriver kanske mer sen.. Puss kram skumbanan!

Vad har hänt egentligen?

Ja alltså det där med att uppdatera ofta vad hände med det? Jag e nog inte så bra på det men eftersom jag har extremt mkt fritid nu så ska jag väl hinna med å blogga.. Eller?

Jag har faktiskt kommit till en instinkt här i livet att nu skiter jag i vad alla andra säger å gör som jag vill.. Är jag besviken på nån eller om jag grubblar på något så kommer det faktiskt komma ut här.. vill Folk läsa detta så får dom göra det.. Kritisera eller ge ris eller ros, gör det då.. Men det är min blogg mitt liv mina tankar. Så äre!

Har hänt sjuuuukt mkt i mitt liv det senaste halvåret, har har dejtat, icke dejtat blivit smått förälskad, blivit sviken, Vart sjuk och är nu frisk (?) Folk har förvunnit i mitt liv och folk har tillkommit.. Jag tänkerr inte göra ett inlägg som är 3 meter långt heller det orkar jag inte.. Men den här bloggen är ju till för mig. och ja jag delar den med allmänheten men ni läser på eget behag. Tvingar ingen att göra varken det ena eller det andra.. Men det är just för att jag ska kunna skriva av mig lite..

Just nu är jag mest besviken på en människa som borde stå mig närmre men som inte gör det.. Blir sviken gång på gång, Och har nu gjort det - igen.. Jag är måttligt trött på det.. Jag lägger inte ens energi på det.. Har varken ringt eller smsat på typ en månad? Varken jag eller han.. 

Och sen har jag tappat rösten också.. Så kanske därför jag skriver för att få ur mig lite.. Orkar inte öppna käften längre.. Låter som en åsna när jag öppnar käften och har gjort nu i 4 dagar.. Trööööttsamt!

Nu tänker jag faktiskt gå å lägga mig.. Har BB i bakgrunden och lägger mig och läser.. Har lånat sjukt bra böcker av Malin :)

Tjingeling på er.. 
Hörs imorgon!

 


RSS 2.0